3 Haziran 2013 Pazartesi

Avm kaçamağım..

Merhaba Arkadaşlar:)
Umarım herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir..
Post girmeyeli yine epey olmuş:( Bloğuma istediğim özeni gösteremiyorum henüz. Ama daha sık güncellemek için kendime söz verdim. İnşallah daha sık görüşeceğiz.
Son haftalarda biz baya hızlı yaşadık.. İki kısa şehir dışı gezisi yaptık. İnşallah önümüzdeki günlerde onlarıda paylaşırım.. Dönüstede ağır bir mide bağırsak enfeksiyonu geçirdim:(  Toparlanmam biraz zaman aldı ama çok şükür şuan iyiyim..
Şu sıralar salgın var. Çevremizde çok kişi aynı şekilde rahatsızlandı. Yediklerimize, içtiklerimize ve mikrop kapmamaya dikkat etmemiz gerekiyor..
İyileşince kendimi dışarı attım. Meydan, Buyaka ve ikea' ya gittim. Gezdim, alışveriş yaptım, birazda desen tezimiz için araştırma yaptım. İşten sonra eşimde bana eşlik etti..
O günden kombinimi paylaşıyorum sizlerle..















Ben yaz gelince havalardan dolayı rahat etmek istiyorum. Bol, salaş şeyler giymek geliyor içimden. Hmm birde karda kışda bile topuklu giymeye üşenmesemde, yaz gelince topuklu giymeyi çoğu zaman gözüm almıyor. Elim babetlere, sandaletlere gidiyor:) O yüzden çoğu yazlık topuklu ayakkabım çok az giyilmiş yada hiç giyilmemiş bekliyor:(

Sizde de ayrı durum söz konusu mu? Yoksa yalnız mıyım?



 
Kapanışı eşimin kombiniyle yapıyorum :)

Herkese sevgiler..


pantolon: Dkny
gömlek: The sting (Almanya)
taba tunik: Promod
sandalet-çanta: Zara
şal: İpekevi
takılar: H&m, Promod
saat: Michael Kors
gözlük: Laura Biagiotti








Elif Yakar










8 yorum:

  1. baştan aşağı çok şık ve rahat bir kombin bence sanada çok yakışmış canım ben beğendim dediğin gibi yaz geldi rahata kaçıcaz artık sandaletlerini ayrıca beğendim birazdaha yakından çek sana zahmet bundan sonraki postlarda bakalım nasıl duruyor o güzelim ayaklarında bide fiyatı nerde yazıyor göremedim

    YanıtlaSil
  2. Çok şıksınız, çok beğendim.Bu arada rahatsızlığınızdan dolayı geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim:) tşk ederim artık iyiyim çok şükür sevgiler..

      Sil
  3. kombin güzel olmuş çok rahat gözüüyor:)

    YanıtlaSil
  4. çok rahat bir giyim olmuş...
    yine süpersin...

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkürler:)