13 Haziran 2013 Perşembe

Atli Kombinim:)

Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız? Bende keyifler tavan yaptı çok şükür;)
Bu postu gece gece Almanya'dan yazıyorum. Ailemi ziyarete geldim, çok mutluyum. Eşimi yalnız bıraktığım için üzgünüm ama onunda nöbetlerine denk geldiği için çok hissetmeyecek yokluğumu;)
Bu tür kısa süreli ayrılıklar kesinlikle bağları güçlendiriyor, renk ve heyecan katıyor diye düşünüyorum. En azından bizde öyle:) 
Ya sizce??

Cumartesi sabahi telefonuma english home`dan mesaj geldi. Aksesuarlar indirime girmis. Fakat o gün sevgili Zehra`nin blogger bulusmasinina davetliydim(önümüzdeki post bahsedecegim ins.) ve indirimin ilk gününden yararlanamadim. Ama yeni tanisacagim blogger arkadaslarimdan daha önemli degildi, elbette bekleyebilirdi:) 
Pazar günüde işlerimden dolayı ancak akşam yediden sonra dışarı çıkabildik. Malesef almak istediğim ferforjelerin hepsini bulamadım kalmamıştı:( Neyse bu kadarınada şükür diyelim.. 

Bunlar benim indirimden kaptiklarim:)
Neyse gelelim atli kombinime:)
Kendi diktigim atli gömlegimi cok seviyorum. Kalibi, dikimi hepsi bana ait. Kendisi benim ilk diktigim kollu ve erkek yakali beden oluyor, o yüzden yeri apayri.. 
Bircok arkadasimin (hatta kurs hocamda dahil) "aa ne kadar sirin bu? nerden aldin?" gibi sorularina karsilik diktigimi ögrenince verdikleri tepkiler, beni cok mutlu etmisti gercekten. burdan hepsine sevgiler:) 
Dikince giymek güzelde, dikmek benim icin biraz yorucu. Her konuda detaylarla ugrasmayi severim ama dikisteki detaylar beni cok yoruyor. O yüzden etek ve pantolon dikmek daha cok isime geliyor..






Makineyi yanima almadigim icin ipad`le cekmek zorunda kaldik. Malesef cok kaliteli degil fotograflar:(

Viskon kumas oldugu icin, tril tril cok serin tutuyor. Tek kötü yani kolay kirismasi ama sicak havalarda en iyi kurtarici kumas cinslerinden. Yumusakligiyla tene dokunusunu cok seviyorum. Güzel viskon kumaslar bulursam yazlik rahat etek, bluz gibi seyler dikmek istiyorum..  Eminönüne son gittigimde cesit bulamamistim. Gören, duyan olursa haberim olsun kizlar;)

  Bu cantamida cok severek almistim. Uzun zamandir kullanmiyordum, özlemisim:)

Atli bluzla, atli kolye uyumu. Cok sirin degiller mi?



Benden simdilik bu kadar. Burda bol bol fotograf cekiyorum sizler icin. Takipte kalin arkadaslar. Vakit buldukca hepsini paylasacagim;)

Instagramda daha aktif bulunuyorum takip etmek isterseniz,
 modatimebyelif

Herkese kucak dolusu sevgiler..

gömlek: Elif Yakar
pantolon: Dkny
 ayakkabi: Bershka
canta: Edina Ronay
sal: Ipekevi
saat: Michael Mors
gözlük: Laura Biagiotti
 








Elif Yakar






10 yorum:

  1. bayıldım yaa çok güzel olmuşsun :) böyle kumaşları çok beğeniyorum seninde şirinliğine şirinlik katmış.İnşallah işlerini yoluna koyar,buralara dönersin.
    (canım yorum bırakırken sorgulamayı kaldırırsan daha çok yorum alırsın böyle biraz işkence gibi oluyor:)

    YanıtlaSil
  2. english home indirimini ben de kaçırmadım ve bulunduğum ilçedeki şubesinde inanılmaz derecede ferforje bolluğu vardı :) keşke haber verebilseydim size ;) kombininiz oldukça güzel olmuş, gömleğinizde çok yakışmış... umarım bu arkası uzun gömlek modası uzun bir müddet daha devam eder ;)
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşündüğün için tşk ederim cnm:) nasip böylemiş bir dahakine kaçırmam artık.. beğenmene sevindim cnm sanada sevgiler:)

      Sil
  3. Çok tatlısın Elifciğim

    YanıtlaSil
  4. Çanta ve ayakkabılarına bayıldım :)Blogunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyoruz.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. sen kendin mi dikiyorsun canım...
    çok hoş olmuş...
    ellerine sağlık...
    kadıköy tarihi salı pazarında da güzel kumaşlar var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kendim dikiyorum cnm. tşk ederim beğenmene sevindim:) Zaten bu kumaşda salı pazarından;) genelde ordan yada Ümraniye'den alıyorum..

      Sil

Değerli yorumlarınız için teşekkürler:)